НЕУМОЉИВИ НИКОЛА - aleksandrovac požarevački

ЛЕКСАНДРОВАЦ
ПОЖАРЕВАЧКИ
А
Иди на садржај
                                                        
Александровац, 17. април 2022.

  
НИКОЛА, "ГРМИ" НА ТОПЧИДЕРУ


Народски речено, Лучани као да су се окомили на "вечите". Прошле године у мају месецу, млади фудбалери Лучанске Младости однели су победу над црвено белима, док су протекле седмице у 22. првенственом колу Омладинске лиге Србије "преслишали" и њихове комшије, црно беле.
Иако су, тренутни положај на табели и домаћи терен теоретски давали предност екипи Партизана, фудбалери Младости су све то на теруну оповргли и на крају однели пут Лучана победу од 3:2. Баш онако, како по фудбалским неписаним законима бива. Партизан је у већем делу утакмице држао лопту у свом поседу и нападао, а Лучани у изненадним брзим контранападима постизали голове.
И опет, као и прошле године када је у 9. минуту игре матирао црвено беле, сада је броју 90. Николи Станисављевићу требало само 15. минута да после муњевитог контранапада у простору од шеснаест метара вештим, брзим дриблингом превари свог чувара и хладнокрвно по земљи упути лопту иза голманoвих леђа. Тиме је, вероватно и остварио свој дечачки сан да постигне голове против црвено и црно белих великана.
У даљем делу утакмице било је као на фудбалској клацкалици. Воћство и изједначења су се смењивали, да би у 89. минуту Јојић играч гостију, ставио тачку на резултат утакмице, 3:2 за Младост.


     
РАДОСТ У СВЛАЧИОНИЦИ МЛАДОСТИ НАКОН ПОБЕДЕ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА
Време
Назад на садржај